Weeronline.nl - Meer weer in Soest
Eemsnoer logo

Rondje Cultuur 20 april

Publicatiedatum: 17-04-2017 Nieuws uit Eemnes

Rondje Cultuur sluit het seizoen verrassend af! 

Op donderdag 20 april staat alweer het laatste Rondje Cultuur van dit seizoen op de agenda met een spetterend einde dat u niet mag missen! Kunsthistorica Diana Kostman zal u meenemen in het leven van fotograaf Ed van der Elsken, daarnaast wordt u meegenomen in het reilen en zeilen van Hoeve Ravenstein en krijgt u een sneak preview van het theaterprogramma van de Cabaret Cats. De avond start om acht uur in De Hilt en de toegang is gratis.

Cabaret om van te smullen!  

Cabaret Cats is een theatergroep voor jongeren vanaf 16 jaar en is onderdeel van de Gieske Theaterschool o.l.v. Cathelijne Gieske. Deze enthousiaste Cabaret Cats geven een preview van hun avondvullend theaterprogramma vol met zang, toneel en cabaret, vergezeld van een culinair 3-gangendiner op 27 en 28 mei aanstaande in de Blaercom.

 

 

 

Prachtige foto’s                              

Een tipje van de sluier: Diana Kostman zal op haar fantastische wijze u meenemen in het leven in werk van fotograaf Ed van der Elsken.

 

 

 

Het bijzondere familiebedrijf van Hoeve Ravenstein   

Gelegen op het landgoed Groeneveld ligt al sinds 1766 het prachtige familiebedrijf Hoeve Ravenstein. De familie Tupker is 30 jaar geleden als hobby begonnen met het houden van Belgische Witblauwe koeien en graag vertellen zij hoe zij dit doen op een natuur- en diervriendelijke manier met respect voor de natuur, leefomgeving en met oog voor volgende generaties.

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Nieuws

10 jaar Korenmolen De Hoop
Geplaatst op 02-05-2019 - Nieuws uit Bunschoten-Spakenburg
Het jaar 2019 is een bijzonder jaar voor Korenmolen De Hoop in Bunschoten. Het is dit jaar immers precies 10 jaar geleden dat  de geheel nieuwgebouwde molen weer in bedrijf werd gesteld. In 2001 werd de stichting opgericht met het doel om de molen terug te brengen in het stadsbeeld. Zes...
Lees verder
Koningsdag BU 210 naar Amersafoort
Geplaatst op 25-04-2019 - Nieuws uit Bunschoten-Spakenburg
Botter BU 210 voor Koningsdag naar Amersfoort De Koningsdag in Amersfoort moet ook een regionale uitstraling hebben. Om die reden is de idee ontstaan om de Bunschoter Botter BU 210 een blikvanger te laten zijn. Een mooie gedachte, maar het is wat moeilijker dan het op het eerste gezicht...
Lees verder
Van Bot naar Pot
Geplaatst op 20-04-2019 - Nieuws uit Huizen
Nieuws uit Huizen (NH). Klik hier voor de...
Lees verder
Verbinden, Samenwerken
Verwijzen