Weeronline.nl - Meer weer in Soest
Eemsnoer logo

Veteranen en bevrijdingsconcert

Publicatiedatum: 30-04-2018 Nieuws uit Soest
Veteranen en bevrijdingsconcert

 

Veteranen en bevrijdingsconcert

Op 23 juni 2018 organiseert de stichting comité 4 en 5 mei Soest – Soesterberg een veteranen/ bevrijdingsconcert met de kapel van de Koninklijke Luchtmacht in Soest.

Dit concert is toegankelijk voor veteranen die een persoonlijk uitnodiging hiervoor ontvangen en voor inwoners o.a. uit Soest en Soesterberg. Het concert gaat plaatsvinden in de sportzaal van Optisport aan de Dalweg (bij het zwembad) te Soest. Kaarten worden gratis ter beschikking gesteld.

Brand story van het Orkest KLU

Nergens anders ter wereld vind je 41 blazers en een 7-koppige ritmesectie in één orkest. Vakmusici die stuk voor stuk behoren tot de top binnen hun discipline.

Met als resultaat soulvolle, symfonische popmuziek met een krachtige groove en een herkenbare beat. Een geluid uit duizenden. Dat is het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Het orkest is bekend van bevrijdingspop, militair ceremonieel of de Last Post bij de aankomst van de MH17-slachtoffers op vliegbasis Eindhoven, maar doet veel meer.

Verrassende samenwerkingen met andere muzikanten, zangers en zangeressen zoals Ellen ten Damme en Leona Philippo zorgen voor een afwisselend repertoire. Van Uptown Funk van Bruno Mars tot de filmmuziek van Mission Impossible. Ook klassiekers als Brothers In Arms van Dire Straits en de soundtrack van Top Gun komen voorbij.

Kaarten worden gratis verstrekt en zijn na 20 mei 2018 te verkrijgen bij het museum Soest tijdens de openingstijden op de wo, vrij, za en zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur en bij boekhandel Van de Ven tijdens de openingstijden.

Dit concert is financieel mogelijk gemaakt door: Stichting Comité 4 en 5 mei Soest-Soesterberg, gemeente Soest, Prins Bernhard Cultuurfonds, KF Hein fonds en de RABO bank Amersfoort Eemland.

De kaarten komen beschikbaar na 20 mei 2018.

Terug naar overzicht

Nieuws

10 jaar Korenmolen De Hoop
Geplaatst op 02-05-2019 - Nieuws uit Bunschoten-Spakenburg
Het jaar 2019 is een bijzonder jaar voor Korenmolen De Hoop in Bunschoten. Het is dit jaar immers precies 10 jaar geleden dat  de geheel nieuwgebouwde molen weer in bedrijf werd gesteld. In 2001 werd de stichting opgericht met het doel om de molen terug te brengen in het stadsbeeld. Zes...
Lees verder
Koningsdag BU 210 naar Amersafoort
Geplaatst op 25-04-2019 - Nieuws uit Bunschoten-Spakenburg
Botter BU 210 voor Koningsdag naar Amersfoort De Koningsdag in Amersfoort moet ook een regionale uitstraling hebben. Om die reden is de idee ontstaan om de Bunschoter Botter BU 210 een blikvanger te laten zijn. Een mooie gedachte, maar het is wat moeilijker dan het op het eerste gezicht...
Lees verder
Van Bot naar Pot
Geplaatst op 20-04-2019 - Nieuws uit Huizen
Nieuws uit Huizen (NH). Klik hier voor de...
Lees verder
Verbinden, Samenwerken
Verwijzen