Weeronline.nl - Meer weer in Soest
Eemsnoer logo

Veteranen en bevrijdingsconcert

Publicatiedatum: 30-04-2018 Nieuws uit Soest
Veteranen en bevrijdingsconcert

 

Veteranen en bevrijdingsconcert

Op 23 juni 2018 organiseert de stichting comité 4 en 5 mei Soest – Soesterberg een veteranen/ bevrijdingsconcert met de kapel van de Koninklijke Luchtmacht in Soest.

Dit concert is toegankelijk voor veteranen die een persoonlijk uitnodiging hiervoor ontvangen en voor inwoners o.a. uit Soest en Soesterberg. Het concert gaat plaatsvinden in de sportzaal van Optisport aan de Dalweg (bij het zwembad) te Soest. Kaarten worden gratis ter beschikking gesteld.

Brand story van het Orkest KLU

Nergens anders ter wereld vind je 41 blazers en een 7-koppige ritmesectie in één orkest. Vakmusici die stuk voor stuk behoren tot de top binnen hun discipline.

Met als resultaat soulvolle, symfonische popmuziek met een krachtige groove en een herkenbare beat. Een geluid uit duizenden. Dat is het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Het orkest is bekend van bevrijdingspop, militair ceremonieel of de Last Post bij de aankomst van de MH17-slachtoffers op vliegbasis Eindhoven, maar doet veel meer.

Verrassende samenwerkingen met andere muzikanten, zangers en zangeressen zoals Ellen ten Damme en Leona Philippo zorgen voor een afwisselend repertoire. Van Uptown Funk van Bruno Mars tot de filmmuziek van Mission Impossible. Ook klassiekers als Brothers In Arms van Dire Straits en de soundtrack van Top Gun komen voorbij.

Kaarten worden gratis verstrekt en zijn na 20 mei 2018 te verkrijgen bij het museum Soest tijdens de openingstijden op de wo, vrij, za en zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur en bij boekhandel Van de Ven tijdens de openingstijden.

Dit concert is financieel mogelijk gemaakt door: Stichting Comité 4 en 5 mei Soest-Soesterberg, gemeente Soest, Prins Bernhard Cultuurfonds, KF Hein fonds en de RABO bank Amersfoort Eemland.

De kaarten komen beschikbaar na 20 mei 2018.

Terug naar overzicht

Nieuws

Rondje Cultuur 21 maart 2019
Geplaatst op 07-03-2019 - Nieuws uit Eemnes
‘Rondje Cultuur’ biedt op donderdag 21 maart weer een avondvullend programma met onderwerpen over kunst en muziek, maar ook lokale onderwerpen rond Eemnes.  Dit fantastische avondje uit wordt georganiseerd door een enthousiast team van vrijwilligers, in nauwe samenwerking met De...
Lees verder
Nieuws over museum Spakenburg
Geplaatst op 23-02-2019 - Nieuws uit Bunschoten-Spakenburg
Flink aantal bezoekers voor Museum Spakenburg Het jaar 2018 was een jaar waarin Museum Spakenburg een flink aantal bezoekers heeft mogen verwelkomen. In vergelijking met het jaar 2017 steeg het bezoekersaantal met bijna 15% tot 12.786. Gerekend over de afgelopen 10 jaar, bezochten een 120.000...
Lees verder
Rondje Cultuur Eemnes 2019
Geplaatst op 28-01-2019 - Nieuws uit Eemnes
Stemmen & improviseren, bij Rondje Cultuur Altijd al eens willen ervaren hoe toneelspelers kunnen improviseren; wilt u graag weten wat de stemming voor Provinciale Staten inhoudt; of komt u juist voor de muziek? Dit alles krijgt u op één avond gepresenteerd tijdens het Rondje...
Lees verder
Verbinden, Samenwerken
Verwijzen