Weeronline.nl - Meer weer in Soest
Eemsnoer logo

Veteranen en bevrijdingsconcert

Publicatiedatum: 30-04-2018 Nieuws uit Soest
Veteranen en bevrijdingsconcert

 

Veteranen en bevrijdingsconcert

Op 23 juni 2018 organiseert de stichting comité 4 en 5 mei Soest – Soesterberg een veteranen/ bevrijdingsconcert met de kapel van de Koninklijke Luchtmacht in Soest.

Dit concert is toegankelijk voor veteranen die een persoonlijk uitnodiging hiervoor ontvangen en voor inwoners o.a. uit Soest en Soesterberg. Het concert gaat plaatsvinden in de sportzaal van Optisport aan de Dalweg (bij het zwembad) te Soest. Kaarten worden gratis ter beschikking gesteld.

Brand story van het Orkest KLU

Nergens anders ter wereld vind je 41 blazers en een 7-koppige ritmesectie in één orkest. Vakmusici die stuk voor stuk behoren tot de top binnen hun discipline.

Met als resultaat soulvolle, symfonische popmuziek met een krachtige groove en een herkenbare beat. Een geluid uit duizenden. Dat is het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Het orkest is bekend van bevrijdingspop, militair ceremonieel of de Last Post bij de aankomst van de MH17-slachtoffers op vliegbasis Eindhoven, maar doet veel meer.

Verrassende samenwerkingen met andere muzikanten, zangers en zangeressen zoals Ellen ten Damme en Leona Philippo zorgen voor een afwisselend repertoire. Van Uptown Funk van Bruno Mars tot de filmmuziek van Mission Impossible. Ook klassiekers als Brothers In Arms van Dire Straits en de soundtrack van Top Gun komen voorbij.

Kaarten worden gratis verstrekt en zijn na 20 mei 2018 te verkrijgen bij het museum Soest tijdens de openingstijden op de wo, vrij, za en zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur en bij boekhandel Van de Ven tijdens de openingstijden.

Dit concert is financieel mogelijk gemaakt door: Stichting Comité 4 en 5 mei Soest-Soesterberg, gemeente Soest, Prins Bernhard Cultuurfonds, KF Hein fonds en de RABO bank Amersfoort Eemland.

De kaarten komen beschikbaar na 20 mei 2018.

Terug naar overzicht

Nieuws

Open Monumentendag Bunschoten Spakenburg
Geplaatst op 14-09-2019 - Nieuws uit Bunschoten-Spakenburg
Open Monumentendag  in Bunschoten Zaterdag is er ook in Bunschoten de Open Monumentendag. Verschillende monumenten staan extra in de belangstelling. Van het oudste tot het jongste monument (de Nederlandse Hervormde Kerk en Korenmolen de Hoop). Museum Spakenburg met de vishangen, hooiberg en...
Lees verder
Open Monumentendagen Soest
Geplaatst op 22-07-2019 - Nieuws uit Soest
PROGRAMMA ZATERDAG 14 SEPTEMBER In en rondom het St Jozefgebouw, Steenhoffstraat 46, 3764 BM Soest. Welkomstwoord door Cees Vos namens de stichting comité open monumentendagen Soest-Soesterberg. Museum Soest is open van 11.00 uur tot 17.00 uur. Het programma in de...
Lees verder
Expositie foto's Jan van der Geest
Geplaatst op 21-07-2019 - Nieuws uit Soest
Jan van der Geest Jan is geboren op een rustig eiland en is groot geworden midden in de natuur. Toen hij voor het eerst een schoolreisje mocht meemaken naar Duitsland  was dat een aanlijding om een fototoestel aan te schaffen. Een kodak click clack (nog wel te zien in museum Soest)...
Lees verder
Verbinden, Samenwerken
Verwijzen