Weeronline.nl - Meer weer in Soest
Eemsnoer logo

Eemconcert bij de Kleine Melm

Publicatiedatum: 17-06-2018 Nieuws uit Soest
Eemconcert bij de Kleine  Melm

18 Augustus 2018 om 20:00 uur begint aan de rivier de Eem, Eemweg 4  een uniek concert.

De Eemlander Blaaskapel van Muziekvereniging PVO Soest zal haar vrolijke muziek voor u spelen vanaf een bijzonder podium.

Ook het Groot Gaesbeeker Gilde uit Soest is uitgenodigd en de slagwerkgroep van Muziekvereniging PVO Soest zal voor deze gelegenheid meespelen met het Gildekorps.

 

 

Het concert zal professioneel worden uitgelicht en versterkt en er zijn voldoende zitplaatsen.  De catering wordt verzorgd door Antonio van de Hengel.

Het concert begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Het terrein is vanaf 19.30 uur toegankelijk.

Kaarten á € 25,00 (inclusief 1 consumptie) zijn te bestellen door een mail te zenden aan concert@pvosoest.nl ,

via Boekhandel Van de Ven, Soesterbergsestraat 54-C, 3768 EJ Soest en Tabakspeciaalzaak De Cirkel, Laanstraat 44, 3762 KD Soest.

Kinderen onder de 16 jaar hebben gratis toegang.

Let op: Aan de Eem is géén parkeergelegenheid, u wordt aangeraden per fiets te komen.

Beperkte parkeergelegenheid is aanwezig bij voetbalvereniging VVZ aan de Eemweg 2a, 3764 DG Soest.

Vanaf daar kunt u lopend (8 minuten) naar de concertlocatie komen. 

Het Eemconcert ondersteunt de volgende goede doelen: Muziekvereniging PVO Soest, stichting HIP en Fonds voor Soest.

Muziekvereniging PVO Soest timmert de laatste jaren veel aan de weg om meer jeugd betaalbaar een muziekinstrument te laten spelen. Het afgelopen jaar heeft PVO meegedaan aan “Kies je Kunst” en het instrumentencircuit van Kunst Centraal, waarbij groep 5 en 6 van alle basisscholen in Soest bij PVO op bezoek zijn geweest. 19 juni is dit programma voor de schooljeugd afgerond met een theatershow in Cabrio van de Gelaarsde Kat. PVO wil zijn lesprogramma voor de jeugd verder uitbreiden. 

HiP www.hipsoest.nl staat voor “Hulp in de Praktijk” en is een netwerk van kerken en christenen die in hun eigen buurt vrijwillig hulp bieden aan mensen in nood. Hulpvragers zonder sociaal netwerk en financiële middelen om hulp te kunnen inkopen, worden op deze manier geholpen door hulpbieders die daarmee ook hun eigen kerk of parochie een gezicht geven in de lokale samenleving.

Fonds voor Soest www.fondsvoorsoest.nl vloeit voort uit het landelijke concept Lokaal Fonds Nederland. Geld overmaken naar goede doelen doet iedereen wel eens. Maar wat als je geld zou willen nalaten of schenken aan projecten die de gemeenschap in Soest en Soesterberg versterken? Dat kan bij Fonds voor Soest Het idee achter het fonds is dat iedereen die de lokale gemeenschap een warm hart toedraagt een bijdrage kan leveren! Het bestuur werkt onbezoldigd en heeft trainingen gevolgd bij de landelijke organisatie. Zij zorgt er voor dat elke cent van iedere donatie terechtkomt in Soest en Soesterberg. Omdat het fonds zo transparant mogelijk wil werken, wordt het jaarverslag met daarin alle geldstromen jaarlijks gepubliceerd op de website.

Klik hiervoor de poster

Klik hier voor het voorbeeld van de ticket

 

Terug naar overzicht

Nieuws

Van Bot naar Pot
Geplaatst op 20-04-2019 - Nieuws uit Huizen
Nieuws uit Huizen (NH). Klik hier voor de...
Lees verder
Expositie schilderijen Theo Roose
Geplaatst op 11-04-2019 - Nieuws uit Soest
Expositie schilderijen Theo Roose in museum Soest Theo Roose is sinds 2008 woonachtig in Soest. Hij schildert vanaf 1978 al met allerlei materialen zoals acryl, olieverf, aquarel en pastel. Hij heeft  cursussen gevolgd bij de Gooische Academie in Laren en sinds 2008 volgt hij lessen bij...
Lees verder
Herdenking 4 mei Soesterberg
Geplaatst op 11-04-2019 - Nieuws uit Soest
Programma 4 mei Soesterberg De herdenkingsbijeenkomst in de Vredekerk in Soesterberg bestaat dit jaar o..a. uit zang door het Projectkoor Soesterberg. De overdenking wordt verzorgd door mevrouw. Wies Sarot, Pastoraal werker Martha en Mariaparochie Soest. Er zullen tevens gedichten worden...
Lees verder
Verbinden, Samenwerken
Verwijzen