Weeronline.nl - Meer weer in Soest
Eemsnoer logo

Eemconcert bij de Kleine Melm

Publicatiedatum: 17-06-2018 Nieuws uit Soest
Eemconcert bij de Kleine  Melm

18 Augustus 2018 om 20:00 uur begint aan de rivier de Eem, Eemweg 4  een uniek concert.

De Eemlander Blaaskapel van Muziekvereniging PVO Soest zal haar vrolijke muziek voor u spelen vanaf een bijzonder podium.

Ook het Groot Gaesbeeker Gilde uit Soest is uitgenodigd en de slagwerkgroep van Muziekvereniging PVO Soest zal voor deze gelegenheid meespelen met het Gildekorps.

 

 

Het concert zal professioneel worden uitgelicht en versterkt en er zijn voldoende zitplaatsen.  De catering wordt verzorgd door Antonio van de Hengel.

Het concert begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Het terrein is vanaf 19.30 uur toegankelijk.

Kaarten á € 25,00 (inclusief 1 consumptie) zijn te bestellen door een mail te zenden aan concert@pvosoest.nl ,

via Boekhandel Van de Ven, Soesterbergsestraat 54-C, 3768 EJ Soest en Tabakspeciaalzaak De Cirkel, Laanstraat 44, 3762 KD Soest.

Kinderen onder de 16 jaar hebben gratis toegang.

Let op: Aan de Eem is géén parkeergelegenheid, u wordt aangeraden per fiets te komen.

Beperkte parkeergelegenheid is aanwezig bij voetbalvereniging VVZ aan de Eemweg 2a, 3764 DG Soest.

Vanaf daar kunt u lopend (8 minuten) naar de concertlocatie komen. 

Het Eemconcert ondersteunt de volgende goede doelen: Muziekvereniging PVO Soest, stichting HIP en Fonds voor Soest.

Muziekvereniging PVO Soest timmert de laatste jaren veel aan de weg om meer jeugd betaalbaar een muziekinstrument te laten spelen. Het afgelopen jaar heeft PVO meegedaan aan “Kies je Kunst” en het instrumentencircuit van Kunst Centraal, waarbij groep 5 en 6 van alle basisscholen in Soest bij PVO op bezoek zijn geweest. 19 juni is dit programma voor de schooljeugd afgerond met een theatershow in Cabrio van de Gelaarsde Kat. PVO wil zijn lesprogramma voor de jeugd verder uitbreiden. 

HiP www.hipsoest.nl staat voor “Hulp in de Praktijk” en is een netwerk van kerken en christenen die in hun eigen buurt vrijwillig hulp bieden aan mensen in nood. Hulpvragers zonder sociaal netwerk en financiële middelen om hulp te kunnen inkopen, worden op deze manier geholpen door hulpbieders die daarmee ook hun eigen kerk of parochie een gezicht geven in de lokale samenleving.

Fonds voor Soest www.fondsvoorsoest.nl vloeit voort uit het landelijke concept Lokaal Fonds Nederland. Geld overmaken naar goede doelen doet iedereen wel eens. Maar wat als je geld zou willen nalaten of schenken aan projecten die de gemeenschap in Soest en Soesterberg versterken? Dat kan bij Fonds voor Soest Het idee achter het fonds is dat iedereen die de lokale gemeenschap een warm hart toedraagt een bijdrage kan leveren! Het bestuur werkt onbezoldigd en heeft trainingen gevolgd bij de landelijke organisatie. Zij zorgt er voor dat elke cent van iedere donatie terechtkomt in Soest en Soesterberg. Omdat het fonds zo transparant mogelijk wil werken, wordt het jaarverslag met daarin alle geldstromen jaarlijks gepubliceerd op de website.

Klik hiervoor de poster

Klik hier voor het voorbeeld van de ticket

 

Terug naar overzicht

Nieuws

Eemconcert bij de Kleine Melm
Geplaatst op 16-06-2019 - Nieuws uit Soest
Eemconcert 17 Augustus 2019 Op 17 augustus begint om 20:00 uur aan de rivier de Eem, Eemweg 4 (botenverhuur Stan en Bas Uyland en Fam. Haverkamp) een uniek concert dat dit jaar een festival karakter zal hebben met een grote diversiteit aan muziek. Het belooft een avond vol verrassingen te...
Lees verder
VT wonen museum Spakenburg
Geplaatst op 13-06-2019 - Nieuws uit Bunschoten-Spakenburg
VT wonen Meubels en interieur in Bunschoten-Spakenburg Bij het erfgoed van de gemeente Bunschoten denken we vaak als eerste aan monumenten, botters en klederdracht. Maar er is zoveel meer. Vanaf 21 juni tot medio oktober 2019 is in Museum Spakenburg een tentoonstelling te zien over ...
Lees verder
10 jaar Korenmolen De Hoop
Geplaatst op 02-05-2019 - Nieuws uit Bunschoten-Spakenburg
Het jaar 2019 is een bijzonder jaar voor Korenmolen De Hoop in Bunschoten. Het is dit jaar immers precies 10 jaar geleden dat  de geheel nieuwgebouwde molen weer in bedrijf werd gesteld. In 2001 werd de stichting opgericht met het doel om de molen terug te brengen in het stadsbeeld. Zes...
Lees verder
Verbinden, Samenwerken
Verwijzen