Weeronline.nl - Meer weer in Soest
Eemsnoer logo

Eemconcert bij de Kleine Melm

Publicatiedatum: 17-06-2018 Nieuws uit Soest
Eemconcert bij de Kleine  Melm

18 Augustus 2018 om 20:00 uur begint aan de rivier de Eem, Eemweg 4  een uniek concert.

De Eemlander Blaaskapel van Muziekvereniging PVO Soest zal haar vrolijke muziek voor u spelen vanaf een bijzonder podium.

Ook het Groot Gaesbeeker Gilde uit Soest is uitgenodigd en de slagwerkgroep van Muziekvereniging PVO Soest zal voor deze gelegenheid meespelen met het Gildekorps.

 

 

Het concert zal professioneel worden uitgelicht en versterkt en er zijn voldoende zitplaatsen.  De catering wordt verzorgd door Antonio van de Hengel.

Het concert begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Het terrein is vanaf 19.30 uur toegankelijk.

Kaarten á € 25,00 (inclusief 1 consumptie) zijn te bestellen door een mail te zenden aan concert@pvosoest.nl ,

via Boekhandel Van de Ven, Soesterbergsestraat 54-C, 3768 EJ Soest en Tabakspeciaalzaak De Cirkel, Laanstraat 44, 3762 KD Soest.

Kinderen onder de 16 jaar hebben gratis toegang.

Let op: Aan de Eem is géén parkeergelegenheid, u wordt aangeraden per fiets te komen.

Beperkte parkeergelegenheid is aanwezig bij voetbalvereniging VVZ aan de Eemweg 2a, 3764 DG Soest.

Vanaf daar kunt u lopend (8 minuten) naar de concertlocatie komen. 

Het Eemconcert ondersteunt de volgende goede doelen: Muziekvereniging PVO Soest, stichting HIP en Fonds voor Soest.

Muziekvereniging PVO Soest timmert de laatste jaren veel aan de weg om meer jeugd betaalbaar een muziekinstrument te laten spelen. Het afgelopen jaar heeft PVO meegedaan aan “Kies je Kunst” en het instrumentencircuit van Kunst Centraal, waarbij groep 5 en 6 van alle basisscholen in Soest bij PVO op bezoek zijn geweest. 19 juni is dit programma voor de schooljeugd afgerond met een theatershow in Cabrio van de Gelaarsde Kat. PVO wil zijn lesprogramma voor de jeugd verder uitbreiden. 

HiP www.hipsoest.nl staat voor “Hulp in de Praktijk” en is een netwerk van kerken en christenen die in hun eigen buurt vrijwillig hulp bieden aan mensen in nood. Hulpvragers zonder sociaal netwerk en financiële middelen om hulp te kunnen inkopen, worden op deze manier geholpen door hulpbieders die daarmee ook hun eigen kerk of parochie een gezicht geven in de lokale samenleving.

Fonds voor Soest www.fondsvoorsoest.nl vloeit voort uit het landelijke concept Lokaal Fonds Nederland. Geld overmaken naar goede doelen doet iedereen wel eens. Maar wat als je geld zou willen nalaten of schenken aan projecten die de gemeenschap in Soest en Soesterberg versterken? Dat kan bij Fonds voor Soest Het idee achter het fonds is dat iedereen die de lokale gemeenschap een warm hart toedraagt een bijdrage kan leveren! Het bestuur werkt onbezoldigd en heeft trainingen gevolgd bij de landelijke organisatie. Zij zorgt er voor dat elke cent van iedere donatie terechtkomt in Soest en Soesterberg. Omdat het fonds zo transparant mogelijk wil werken, wordt het jaarverslag met daarin alle geldstromen jaarlijks gepubliceerd op de website.

Klik hiervoor de poster

Klik hier voor het voorbeeld van de ticket

 

Terug naar overzicht

Nieuws

Open Monumentendag Bunschoten Spakenburg
Geplaatst op 14-09-2019 - Nieuws uit Bunschoten-Spakenburg
Open Monumentendag  in Bunschoten Zaterdag is er ook in Bunschoten de Open Monumentendag. Verschillende monumenten staan extra in de belangstelling. Van het oudste tot het jongste monument (de Nederlandse Hervormde Kerk en Korenmolen de Hoop). Museum Spakenburg met de vishangen, hooiberg en...
Lees verder
Open Monumentendagen Soest
Geplaatst op 22-07-2019 - Nieuws uit Soest
PROGRAMMA ZATERDAG 14 SEPTEMBER In en rondom het St Jozefgebouw, Steenhoffstraat 46, 3764 BM Soest. Welkomstwoord door Cees Vos namens de stichting comité open monumentendagen Soest-Soesterberg. Museum Soest is open van 11.00 uur tot 17.00 uur. Het programma in de...
Lees verder
Expositie foto's Jan van der Geest
Geplaatst op 21-07-2019 - Nieuws uit Soest
Jan van der Geest Jan is geboren op een rustig eiland en is groot geworden midden in de natuur. Toen hij voor het eerst een schoolreisje mocht meemaken naar Duitsland  was dat een aanlijding om een fototoestel aan te schaffen. Een kodak click clack (nog wel te zien in museum Soest)...
Lees verder
Verbinden, Samenwerken
Verwijzen