Weeronline.nl - Meer weer in Soest
Eemsnoer logo

Visserijavond Bunschoten

Publicatiedatum: 25-08-2016 Nieuws uit Bunschoten-Spakenburg
Visserijavond Bunschoten

Op vrijdag 2 september, voorafgaande aan de jaarlijkse Visserijdag, wordt een gevarieerde Visserijavond georganiseerd.

Veel variatie op komende Visserijavond in de Nederlandse Hervormde Kerk

Op de vrijdag voor de Visserijdag, 2 september, wordt ook dit jaar weer een Visserijavond georganiseerd. Tijdens deze avond is er aandacht in woord en beeld voor het visserijverleden van Spakenburg.  De avond wordt gehouden in de Nederlandse Hervormde Kerk aan de Dorpsstraat in Bunschoten.

Op de Visserijavond is er enerzijds aandacht voor de Watersnood van 1916. Een thema dat het hele jaar al in de schijnwerpers staat en waar op de Visserijavond een paar bijzondere aspecten van worden belicht en bezongen.

In het tweede deel van de avond wordt teruggeblikt op het visserijverleden van Spakenburg. Met een mooi verhaal, een humoristische terugblik op vorige Visserijavonden en samenzang. De verschillende programmaonderdelen worden ondersteund met historische beelden.

Opnieuw is het een gevarieerd programma met aandacht voor de mooie en minder mooie kanten van het visserijverleden. De Visserijavond wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds. Zonder een bijdrage van dit fonds was het niet mogelijk deze avond te organiseren.

Het beloofd zeker een leuke en ontspannende avond te worden. De aanvang is om half acht en naar verwachting duurt het geheel ongeveer anderhalf uur.

Klik hier voor de poster

Met vriendelijke groet,

Arie ter Beek

De Kleine Pol 14

3751 VV Bunschoten

06 49 776 722

Terug naar overzicht

Nieuws

10 jaar Korenmolen De Hoop
Geplaatst op 02-05-2019 - Nieuws uit Bunschoten-Spakenburg
Het jaar 2019 is een bijzonder jaar voor Korenmolen De Hoop in Bunschoten. Het is dit jaar immers precies 10 jaar geleden dat  de geheel nieuwgebouwde molen weer in bedrijf werd gesteld. In 2001 werd de stichting opgericht met het doel om de molen terug te brengen in het stadsbeeld. Zes...
Lees verder
Koningsdag BU 210 naar Amersafoort
Geplaatst op 25-04-2019 - Nieuws uit Bunschoten-Spakenburg
Botter BU 210 voor Koningsdag naar Amersfoort De Koningsdag in Amersfoort moet ook een regionale uitstraling hebben. Om die reden is de idee ontstaan om de Bunschoter Botter BU 210 een blikvanger te laten zijn. Een mooie gedachte, maar het is wat moeilijker dan het op het eerste gezicht...
Lees verder
Van Bot naar Pot
Geplaatst op 20-04-2019 - Nieuws uit Huizen
Nieuws uit Huizen (NH). Klik hier voor de...
Lees verder
Verbinden, Samenwerken
Verwijzen