Weeronline.nl - Meer weer in Soest
Eemsnoer logo

Visserijavond Bunschoten

Publicatiedatum: 25-08-2016 Nieuws uit Bunschoten-Spakenburg
Visserijavond Bunschoten

Op vrijdag 2 september, voorafgaande aan de jaarlijkse Visserijdag, wordt een gevarieerde Visserijavond georganiseerd.

Veel variatie op komende Visserijavond in de Nederlandse Hervormde Kerk

Op de vrijdag voor de Visserijdag, 2 september, wordt ook dit jaar weer een Visserijavond georganiseerd. Tijdens deze avond is er aandacht in woord en beeld voor het visserijverleden van Spakenburg.  De avond wordt gehouden in de Nederlandse Hervormde Kerk aan de Dorpsstraat in Bunschoten.

Op de Visserijavond is er enerzijds aandacht voor de Watersnood van 1916. Een thema dat het hele jaar al in de schijnwerpers staat en waar op de Visserijavond een paar bijzondere aspecten van worden belicht en bezongen.

In het tweede deel van de avond wordt teruggeblikt op het visserijverleden van Spakenburg. Met een mooi verhaal, een humoristische terugblik op vorige Visserijavonden en samenzang. De verschillende programmaonderdelen worden ondersteund met historische beelden.

Opnieuw is het een gevarieerd programma met aandacht voor de mooie en minder mooie kanten van het visserijverleden. De Visserijavond wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds. Zonder een bijdrage van dit fonds was het niet mogelijk deze avond te organiseren.

Het beloofd zeker een leuke en ontspannende avond te worden. De aanvang is om half acht en naar verwachting duurt het geheel ongeveer anderhalf uur.

Klik hier voor de poster

Met vriendelijke groet,

Arie ter Beek

De Kleine Pol 14

3751 VV Bunschoten

06 49 776 722

Terug naar overzicht

Nieuws

Rondje Cultuur 21 maart 2019
Geplaatst op 07-03-2019 - Nieuws uit Eemnes
‘Rondje Cultuur’ biedt op donderdag 21 maart weer een avondvullend programma met onderwerpen over kunst en muziek, maar ook lokale onderwerpen rond Eemnes.  Dit fantastische avondje uit wordt georganiseerd door een enthousiast team van vrijwilligers, in nauwe samenwerking met De...
Lees verder
Nieuws over museum Spakenburg
Geplaatst op 23-02-2019 - Nieuws uit Bunschoten-Spakenburg
Flink aantal bezoekers voor Museum Spakenburg Het jaar 2018 was een jaar waarin Museum Spakenburg een flink aantal bezoekers heeft mogen verwelkomen. In vergelijking met het jaar 2017 steeg het bezoekersaantal met bijna 15% tot 12.786. Gerekend over de afgelopen 10 jaar, bezochten een 120.000...
Lees verder
Rondje Cultuur Eemnes 2019
Geplaatst op 28-01-2019 - Nieuws uit Eemnes
Stemmen & improviseren, bij Rondje Cultuur Altijd al eens willen ervaren hoe toneelspelers kunnen improviseren; wilt u graag weten wat de stemming voor Provinciale Staten inhoudt; of komt u juist voor de muziek? Dit alles krijgt u op één avond gepresenteerd tijdens het Rondje...
Lees verder
Verbinden, Samenwerken
Verwijzen