Weeronline.nl - Meer weer in Soest
Eemsnoer logo

Visserijavond Bunschoten

Publicatiedatum: 25-08-2016 Nieuws uit Bunschoten-Spakenburg
Visserijavond Bunschoten

Op vrijdag 2 september, voorafgaande aan de jaarlijkse Visserijdag, wordt een gevarieerde Visserijavond georganiseerd.

Veel variatie op komende Visserijavond in de Nederlandse Hervormde Kerk

Op de vrijdag voor de Visserijdag, 2 september, wordt ook dit jaar weer een Visserijavond georganiseerd. Tijdens deze avond is er aandacht in woord en beeld voor het visserijverleden van Spakenburg.  De avond wordt gehouden in de Nederlandse Hervormde Kerk aan de Dorpsstraat in Bunschoten.

Op de Visserijavond is er enerzijds aandacht voor de Watersnood van 1916. Een thema dat het hele jaar al in de schijnwerpers staat en waar op de Visserijavond een paar bijzondere aspecten van worden belicht en bezongen.

In het tweede deel van de avond wordt teruggeblikt op het visserijverleden van Spakenburg. Met een mooi verhaal, een humoristische terugblik op vorige Visserijavonden en samenzang. De verschillende programmaonderdelen worden ondersteund met historische beelden.

Opnieuw is het een gevarieerd programma met aandacht voor de mooie en minder mooie kanten van het visserijverleden. De Visserijavond wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds. Zonder een bijdrage van dit fonds was het niet mogelijk deze avond te organiseren.

Het beloofd zeker een leuke en ontspannende avond te worden. De aanvang is om half acht en naar verwachting duurt het geheel ongeveer anderhalf uur.

Klik hier voor de poster

Met vriendelijke groet,

Arie ter Beek

De Kleine Pol 14

3751 VV Bunschoten

06 49 776 722

Terug naar overzicht

Nieuws

Open Monumentendag Bunschoten Spakenburg
Geplaatst op 14-09-2019 - Nieuws uit Bunschoten-Spakenburg
Open Monumentendag  in Bunschoten Zaterdag is er ook in Bunschoten de Open Monumentendag. Verschillende monumenten staan extra in de belangstelling. Van het oudste tot het jongste monument (de Nederlandse Hervormde Kerk en Korenmolen de Hoop). Museum Spakenburg met de vishangen, hooiberg en...
Lees verder
Open Monumentendagen Soest
Geplaatst op 22-07-2019 - Nieuws uit Soest
PROGRAMMA ZATERDAG 14 SEPTEMBER In en rondom het St Jozefgebouw, Steenhoffstraat 46, 3764 BM Soest. Welkomstwoord door Cees Vos namens de stichting comité open monumentendagen Soest-Soesterberg. Museum Soest is open van 11.00 uur tot 17.00 uur. Het programma in de...
Lees verder
Expositie foto's Jan van der Geest
Geplaatst op 21-07-2019 - Nieuws uit Soest
Jan van der Geest Jan is geboren op een rustig eiland en is groot geworden midden in de natuur. Toen hij voor het eerst een schoolreisje mocht meemaken naar Duitsland  was dat een aanlijding om een fototoestel aan te schaffen. Een kodak click clack (nog wel te zien in museum Soest)...
Lees verder
Verbinden, Samenwerken
Verwijzen