Weeronline.nl - Meer weer in Soest
Eemsnoer logo

Visserijavond Bunschoten

Publicatiedatum: 25-08-2016 Nieuws uit Bunschoten-Spakenburg
Visserijavond Bunschoten

Op vrijdag 2 september, voorafgaande aan de jaarlijkse Visserijdag, wordt een gevarieerde Visserijavond georganiseerd.

Veel variatie op komende Visserijavond in de Nederlandse Hervormde Kerk

Op de vrijdag voor de Visserijdag, 2 september, wordt ook dit jaar weer een Visserijavond georganiseerd. Tijdens deze avond is er aandacht in woord en beeld voor het visserijverleden van Spakenburg.  De avond wordt gehouden in de Nederlandse Hervormde Kerk aan de Dorpsstraat in Bunschoten.

Op de Visserijavond is er enerzijds aandacht voor de Watersnood van 1916. Een thema dat het hele jaar al in de schijnwerpers staat en waar op de Visserijavond een paar bijzondere aspecten van worden belicht en bezongen.

In het tweede deel van de avond wordt teruggeblikt op het visserijverleden van Spakenburg. Met een mooi verhaal, een humoristische terugblik op vorige Visserijavonden en samenzang. De verschillende programmaonderdelen worden ondersteund met historische beelden.

Opnieuw is het een gevarieerd programma met aandacht voor de mooie en minder mooie kanten van het visserijverleden. De Visserijavond wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds. Zonder een bijdrage van dit fonds was het niet mogelijk deze avond te organiseren.

Het beloofd zeker een leuke en ontspannende avond te worden. De aanvang is om half acht en naar verwachting duurt het geheel ongeveer anderhalf uur.

Klik hier voor de poster

Met vriendelijke groet,

Arie ter Beek

De Kleine Pol 14

3751 VV Bunschoten

06 49 776 722

Terug naar overzicht

Nieuws

Rondje Cultuur Eemnes
Geplaatst op 17-01-2019 - Nieuws uit Eemnes
RONDJE CULTUUR WEER VAN START IN 2019 Wanneer: Op donderdag 17 januari 2019. Start om 20.00 uur / inloop vanaf 19.30 uur. Waar: In Sport- & Ontmoetingscentrum De Hilt in Eemnes Als eerste gast in het nieuwe jaar zal kunstenares Barbara Houwers uit Blaricum een presentatie geven over de...
Lees verder
Nieuwe bijzondere exposities in Museum Soest
Geplaatst op 05-01-2019 - Nieuws uit Soest
Vanaf 12 januari 2019 presenteert Museum Soest een bijzondere dubbeltentoonstelling. Dit betreft een overzicht van het levensomvattende oeuvre van HERRY BEHRENS, illustrator/visualiser en MARIJKE BEHRENS (1939-2016) naaldkunstenares. Uniek aan deze overzichttentoonstelling is de...
Lees verder
Kerstconcert Sint Jans Schola in Sint Jans Basiliek,
Geplaatst op 26-12-2018 - Nieuws uit Eemnes
Kerstconcert Sint Jans Schola in Sint Jans Basiliek, 2e kerstdag woensdag 26 december 2018 aanvang 14.00 uur LAREN, Brink 31. We verheugen ons erop dat wij u ook dit jaar weer kunnen en mogen uitnodigen voor het Kerstconcert van de Sint Jans Schola Laren. Het behoeft geen betoog: elk jaar...
Lees verder
Verbinden, Samenwerken
Verwijzen